EFOP PÁLYÁZAT

A projekt célja a kórházi ellátást kiváltó és/vagy lerövidítő szolgáltatások magas színvonalú biztosítására alkalmas járóbeteg szakellátási infrastruktúra fejlesztése - orvostechnika eszközbeszerzés valósul meg a következők szerint:

Kardiológiai szakrendeléshez:
- kardiológiai ultrahang diagnosztikai készülék
- 24 órás vérnyomásmérő (ABPM) készülékek
- 24 órás EKG készülékek (holter)
- asztali EKG készülék
A szívbetegségek korai felismerésében nyújt segítséget a specifikus szív ultrahang készülék, a magas vérnyomás diagnosztikájához, a terápia megfelelő beállításához elengedhetetlen a 24 órás monitorozás – vérnyomás mérés (ABPM készülék) és EKG (holter készülék).

Fizioterápiához:
3 db új fizioterápiás készülék:
- 1 db készülék: 2 csatorna mágnes + 1 csatorna lézerterápia kezelésekre
- 2 db készülék: 2 csatorna elektroterápia +1 csatorna ultrahang kezelésekre
Az új fizioterápiás eszközök által könnyen kezelhető páciens adatbázis jön létre beteginformáció tárolására és lehívására a készülék memóriájából.

Röntgen diagnosztikához:
PACS-rendszer (Picture Archiving and Communication System), a korszerűképarchiválási és kommunikációs rendszerrel a hatékonysága növelésére, a költségek lefaragására és a betegellátási színvonal javítására törekszünk.

A vizsgálat kapcsán készült radiológiai felvételeket rögzíti. Az intézmény információs környezetével összekapcsolt új megoldás egyetlen rendszeren belül biztosítja az orvosok számára az archivált felvételek és a kapcsolódó betegadatok azonnali hozzáférését.

Informatikai fejlesztés:
A PACS rendszer működtetéséhez szükséges hardverek elemek, bővítések beszerzése.

 

Webáruház készítés