FŐOLDAL

 

 

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Vámospércs - Kistérségi Egészségügyi Szakellátó Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság honlapján. Társaságunk hat település önkormányzatának (Vámospércs, Fülöp, Nyírábrány, Nyíracsád, Nyírmártonfalva és Újléta) összefogásával 2009. július 31-én alakult.

 

A tulajdonosok célul tűzték ki, hogy az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás felhasználásával létrehoznak egy közel 1.500m2 alapterületű járóbetegellátó központot, ahol a kistérségben élők számára 200 szakorvosi és 120 nem szakorvosi órában biztosítják a járóbetegellátást. Az intézetben kialakításra került egy 8 ágyas nappali kórház is, és itt kapott helyet a vámospércsi gyermekorvosi praxis.

Az intézmény környezettudatos kialakítással, környezetbarát technológiával készült. Az indulás évében az elérhető legkorszerűbb orvostechnikai eszközök kerültek beszerzésre.

A betegellátást végző munkatársaim, nagy szakmai tapasztalattal, lelkes elhivatottsággal végzik munkájukat, segítenek a gyors felépülésben és az újabb betegség kialakulásának megelőzésében.

Az intézmény vezetőjeként a kistérség lakosainak szolgálatában kötelességemnek érzem a magas szintű egészségügyi ellátás biztosítását. Ennek érdekében kiemelkedő figyelmet fordítok a megjelenő szakmai fejlesztések integrálására, a betegellátást végzők szakmai fejlődésének támogatására és a gyógyulást elősegítő technikai eszközök fejlesztésére.

 

Ismerjen meg bennünket, nézzen szét az oldalunkon!

 

Jó egészséget kívánok!

 

Tisztelettel: Dr. Rácz Norbert

 

 

TULAJDONOSOK

Nyírábrány Nyíracsád Fülöp Nyírmártonfalva Újléta Vámospércs
Webáruház készítés