Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérjen információt a gyorsabb ügyintézés érdekében! - +36 52 591 065

Bemutatkozás

Tisztelettel köszöntöm a Vámospércsi Rendelőintézet honlapján! 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás felhasználásával épült megg egy közel 1.500m2 alapterületű járóbetegellátó központot, ahol a kistérségben élők számára 200 szakorvosi és 120 nem szakorvosi órában biztosítjuk a járóbetegellátást. Az intézetben kialakításra került egy 8 ágyas nappali kórház is, és itt kapott helyet a vámospércsi gyermekorvosi praxis.

Az intézmény környezettudatos kialakítással, környezetbarát technológiával készült. Az indulás évében az elérhető legkorszerűbb orvostechnikai eszközök kerültek beszerzésre.

A betegellátást végző munkatársaim, nagy szakmai tapasztalattal lelkes elhivatottsággal végzik munkájukat, segítenek a gyors felépülésben és az újabb betegség kialakulásának megelőzésében.

Az intézmény vezetőjeként a kistérség lakosainak szolgálatában kötelességemnek érzem a magas szintű egészségügyi ellátás biztosítását. Ennek érdekében kiemelkedő figyelmet fordítok a megjelenő szakmai fejlesztések integrálására. A betegellátást végzők szakmai fejlődésének támogatására, és a munkát, ezáltal a gyógyulást elősegítő technikai eszközök fejlesztésére.

Jó egészséget kívánok!

Tisztelettel: Dr. Rácz Norbert